Återförsäljare

Carrinet utvecklar produkter med smart design och hög kvalitet som gör det enkelt att ta gröna steg i vardagen. Sedan 2016 har vi skapat återanvändbara produkter som främjar återanvändning och därmed minskar det slösaktiga avtrycket på vår planet.

Hittills har våra återanvändbara produkter förhindrat över 1000 ton engångsplast från att användas och vi fortsätter vårt uppdrag – att minska behovet av all engångsanvändning av både plast och papper till ett minimum. Carrinets miljöprodukter säljs över hela världen i både fysiska och digitala butiker, främst inom dagligvaruhandeln, men också i köks- och presentbutiker, gårdsbutiker, blomsteraffärer, samt som populära profilprodukter.

Vill du profilera ditt företag med våra produkter? Vi har olika typer av förpackningar och koncept för butiker och företag.

Våra Partners

Vi samarbetar redan med återförsäljare och distributörer över hela världen, som ICA, COOP, City Gross, ASDA, Walmart och många fler. Bli en del av vårt team och hjälp oss erbjuda mer hållbara alternativ till konsumenter.

Varför Samarbeta Med Oss?

Vi arbetar nära våra återförsäljare och distributörer för att säkerställa att du har det material du behöver för att lyckas.

Support

Vi finns alltid tillgängliga för att hjälpa våra partners med material, support, vägledning och mer kring våra produkter. Tillsammans vinner vi!

Certifikat

Våra produkter är certifierade av flera ledande certifieringsorgan, vilket garanterar att strikta riktlinjer uppfylls. Dessa inkluderar RISE, Fairtrade, FSC, BSCI och många fler.

Bevisade Produkter

Våra produkter har ett genomsnittligt betyg på 4.5 baserat på hundratals recensioner på olika plattformar och marknadsplatser. Vi är glada att våra produkter är omtyckta och fortsätter arbeta för att leverera de bästa möjliga produkterna till våra kunder.

Redo För Nästa Steg?

Ta kontakt med oss så återkommer vi med mer information.