Sélectionnez la langue dans le coin gauche 
Choose your language in the upper left corner

Wählen Sie Ihre Sprache in der oberen linken Ecke aus

VILL DU BLI ÅTERFÖRSÄLJARE?

Carrinet utarbetar produkter med smart design och hög kvalitet som gör det enkelt att ta gröna steg i vardagen. Vi har sedan 2017 skapat återanvändningsbara produkter som främjar flergångsanvändning och på så sätt minskar det slösaktiga avtrycket på vår planet. Hittills har våra flergångsprodukter hindrat över 1000 ton engångsplast att behövas och vi fortsätter vår mission- att minska behovet av all engångsanvändning av både plast och papper till ett minimum. Carrinets miljöprodukter säljs över hela världen både i fysiska- och digitala butiker, främst inom dagligvaruhandeln, men också i köks- och presentbutiker, gårdsbutiker, blomsterbutiker och som populära profilprodukter. 
Vill du profilera ditt företag på våra produkter? Vi har olika typer av förpackningar och koncept för butiker och företag. 

Kontakta oss via mail: Info@carrinet.se eller ring oss på: 
+46 (0) 10-209 14 50 så hjälper vi dig att bli återförsäljare av våra populära produkter! 

  

URVAL AV VÅRA ÅTERFÖRSÄLJARE

ALLA VILL VARA GRÖNA

Dagens konsumenter är väldigt miljömedvetna och kunniga inom området. Motståndet till att använda engångsplastpåsar och papperspåsar växer hela tiden och konsumenterna efterfrågar flergångsalternativ i butiken och letar rätt på möjliga lösningar på nätet. Genom att sälja Veggio visar ni som butik att ni tänker på miljön och vill hjälpa till att minska på plastanvändningen och erbjuder gröna alternativ.

SPARA PENGAR

De små engångspåsarna i form av plast eller papper är en kostnad för butiken både för att de ges bort gratis och för att det är ett oerhört slöseri av oanvända påsar som ligger på golvet och trasslar in sig i ställen. Om varje kund har ett set med 5 Veggiopåsar kan de spara in mellan 250-400 påsar per år och hushåll. Tänk vilken besparing både för butiken och för miljön om man gångrar det med alla dina kunder!

FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Undrar du något kring våra nätpåsar, Veggio återanvändningsbara frukt- och gröntpåsar, eller någon av våra andra produkter? Är du profilföretag och vill profilera på våra nätpåsar? Behöver du bildmaterial eller annat marknadsmaterial? Kontakta oss!