ÅTERFÖRSÄLJARE


VILL DU BLI ÅTERFÖRSÄLJARE?

Carrinet utarbetar produkter med smart design och hög kvalitet som gör det enkelt att ta gröna steg i vardagen. Vi har sedan 2017 skapat återanvändningsbara produkter som främjar flergångsanvändning och på så sätt minskar det slösaktiga avtrycket på vår planet. Hittills har våra flergångsprodukter hindrat över 1000 ton engångsplast att behövas och vi fortsätter vår mission- att minska behovet av all engångsanvändning av både plast och papper till ett minimum. 
Carrinets miljöprodukter säljs över hela världen både i fysiska- och digitala butiker, främst inom dagligvaruhandeln, men också i köks- och presentbutiker, gårdsbutiker, blomsterbutiker och som populära profilprodukter. 
Vill du profilera ditt företag på våra produkter? Vi har olika typer av förpackningar och koncept för butiker och företag.
 
Ett urval av butiker och online-tjänster som säljer våra produkter är ICA, COOP, City Gross, MEDS, Ocado, Apotea och Office Depot.

Kontakta oss via mail: Info@carrinet.se eller ring oss på: 
+46 (0) 10-209 14 50 så hjälper vi dig att bli återförsäljare av våra populära produkter! 

EGEN LOGOTYP PÅ VÅRA PRODUKTER?

Är du efter produkter med egen logotyp?

Vi har möjlighet att anpassa våra produkter utefter dina design behov och ersätta vår egen logotyp med eran.

För att beställa produkter med egen logotyp har vi en minsta order-volym på 50st.

Vad är fördelen med design-anpassade påsar?

Våra påsar med ert företags logotyp på är en perfekt gåva till anställda eller kunder, att dela ut på mässor och företagsevent, eller för andra situationer.

Produkterna kan även anpassas för återförsäljare som önskar sälja våra produkter under sitt eget märke.

Vi har olika material som kan användas för etiketter. Max-storleken på logotyper är 10 x 10cm.

Om ni är intresserade eller önskar få mer information, hör gärna av er till oss per mejl: info@carrinet.se

 

  ERBJUD EN PRODUKT SOM GÖR SKILLNAD

Dagens konsumenter är väldigt miljömedvetna och kunniga inom området. Motståndet till att använda engångsplastpåsar och papperspåsar växer hela tiden och konsumenterna efterfrågar flergångsalternativ i butiken och letar rätt på möjliga lösningar på nätet. Genom att sälja vår eko-påsar visar ni som butik att ni tänker på miljön och vill hjälpa till att minska på plastanvändningen och erbjuder gröna alternativ.

SPARA PENGAR

De små engångspåsarna i form av plast eller papper är en kostnad för butiken både för att de ges bort gratis och för att det är ett oerhört slöseri av oanvända påsar som ligger på golvet och trasslar in sig i ställen. Om varje kund har ett set med 5 Veggiopåsar kan de spara in mellan 250-400 påsar per år och hushåll. Tänk vilken besparing både för butiken och för miljön om man gångrar det med alla dina kunder!

FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Undrar du något kring våra Veggio nätpåsar, shop-sets, eller någon av våra andra produkter? Är du profilföretag och vill profilera på våra nätpåsar? Behöver du bildmaterial eller annat marknadsmaterial? Kontakta oss! (info@carrinet.se) eller besök vår shop på Faire: https://carrinet.se/pages/wholesale