Carrinet har över 2000 återförsäljare i bara Sverige men även globalt, nedan finner du några utav dem. Kontakta din närmsta butik för att höra om just de har Veggiopåsar. Annars kan de alltid beställa hem dem.

BLI ÅTERFÖRSÄLJARE

Vill du bli återförsäljare av våra populära nätpåsar Vegggio eller andra återanvändningsbara produkter? Det går också att profilera på våra påsar. Vi har olika typer av förpackningar och koncept för butiker och företag. Kontakta oss så berättar vi mer.

  

ALLA VILL VARA GRÖNA

Dagens konsumenter är väldigt miljömedvetna och kunniga inom området. Motståndet till att använda engångsplastpåsar växer hela tiden och konsumenterna efterfrågar flergångs-alternativ i butiken och letar rätt på möjliga lösningar på nätet. Genom att sälja Veggio visar ni som butik att ni tänker på miljön och vill hjälpa till att minska på plastanvändningen och erbjuder gröna alternativ.

SPARA PENGAR

De små plastpåsarna är en kostnad för butiken både för att de ges bort gratis och för att det är er oerhört slöseri av oanvända påsar som ligger på golvet och trasslar in sig i ställen. Om varje kund har ett set med 5 Veggiopåsar kan de spara in mellan 250-400 påsar per år och hushåll. Tänkt vilken besparing både för butiken och för miljön om man gångrar det med alla dina kunder!

FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Undrar du något kring våra nätpåsar Veggio återanväningsbara frukt- och gröntpåsar eller någon av våra andra produkter? Är du profilföretag och vill profilera på våra nätpåsar? Här kan du skriva en fråga till oss eller beställa mer produkter till din butik.

SKOLKLASS, LAG ELLER FÖRENING?

Nu erbjuder vi skolklasser och föreningar att sälja våra populära Carrinet Shop Set. Vänligen kontakta oss för vidare information.