Returpolicy

Du har 14 dagar på dig att returnera en order efter att du tagit emot den.

Om du ändrar dig, eller om produkten du mottagit inte lever upp till dina förväntningar, kan du kontakta oss innan du returnerar varan.

Om inget annat överenskommits med oss så står du för returkostnaden.

Observera att undantag kan gälla för specialtillverkade varor och andra varor.

Om du har frågor kan du kontakta oss.

Instruktioner för retur

Instruktioner för att returnera varor inom 14 dagar.

Om du vill returnera en vara, mejla oss på info@carrinet.se med ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer samt vilka varor som returneringen gäller. Skicka varorna som ska returneras inom 14 dagar från det att du kontaktat oss.

Du ansvarar för eventuell skada som orsakas på varorna under frakten. Därför rekommenderar vi starkt att du skickar produkterna väl förpackade, i gott skick och i sin ursprungliga förpackning. Skicka oss gärna ett spårningsnummer för returneringen om du kan.

Om en returnerad vara fraktas internationellt, märk paketet med "RETURNED GOODS" för att undvika tullavgifter. Vi ansvarar inte för eventuella tullavgifter på försändelsen. Om inget annat överenskommits kommer återbetalningen ske genom samma betalningssätt som du först gjorde köpet med.

Om produkten eller förpackningen är använd eller skadad förbehåller vi oss rätten att dra av värdeminskningen från återbetalningssumman.

Har du en fråga? Vänligen skriv till: info@carrinet.se