När du bor på västkusten i Sverige är det aldrig långt till det salta havet. Liksom de flesta som kommer från Göteborg, älskar vi havet och värnar om det.

Det var därför vi startade Carrinet, för att vi bestämde oss för att vi kunde och skulle göra något åt all den nedskräpning som engångsplasten medförde.

Håkan och jag kommer från bakgrunder inom affärsutveckling och marknadsföring och vi utvecklade ett koncept för att sprida återanvändingsbara alternativ till de små engångsplastpåsarna som butikerna erbjuder till frukt och grönt. Vi är mycket stolta och glada att vi redan har kunnat bespara jorden snart tusentals ton av engångsplastpåsar. Vi är övertygade om att vi kan göra ännu mer och vi driver utveckling själva och tillsammans med andra för att få fram nya bra material och produkter för flergångsbruk.

Det är trevligt att du hittat till Carrinet och vi hoppas du fortsätter hjälpa oss i kampen om att få så många som möjligt att bli återanvändare!

MIA EKBLAD

VD / GRUNDARE

Djur och natur i allmänhet och hästar och hav i synnerhet präglar intresseområdena som gör att arbete och fritid ofta flyter ihop. Efter att i många år ha arbetat i mediacirkusen på Stureplan bestämde sig Mia för att studera miljövetenskap i Uppsala för att sedan på allvar driva en förändring mot renare hav och en grönare planet. Båda döttrarna och maken delar intresset för hästar och skogen och alla är engagerade i att rena ständerna på västkusten för att än mer kunna njuta av närheten till havet.

+46 708621212
mia@carrinet.se

Bild på Håkan Tiderman.jpg

HÅKAN TIDERMAN

GRUNDARE

Från början handlade det mest om den grafiska formgivningen och foto men intresset för affärsutvecklingen har lett till att Håkan jobbar mycket med koncept och strategi. Teknik och trender är intresseområden som gärna får ta plats på fritiden (som helst spenderas i sommarhuset på västkusten) men det finns något visst med att hänga bredvid fotbollsplanen när barnen spelar också. Just att bli förälder var en milstolpe vad gällde Håkans miljötänk, hur ska våra barn växa upp och vad lämnar vi efter oss till dem?

hakan@carrinet.se

VÅR MILJÖPOLICY