Karriär - Carrinet AB

Carrinet AB är engagerade i att skapa produkter som stödjer konsumenter i deras strävan att undvika engångsplast i vardagen. Vår karriärsida erbjuder information om lediga tjänster och företagsnyheter. För att hålla dig uppdaterad med de senaste händelserna hos oss, följ oss gärna på LinkedIn. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss nedan.

Vår Vision

Vårt uppdrag är att ge konsumenter ett alternativ till engångspåsar av plast. Våra produkter är tillverkade av återvunnet material och kan användas om och om igen. Under de senaste åren har vi tillsammans minskat användningen av plastpåsar med hundratals ton!

Kontakta Oss

Har du frågor eller funderingar? Vi på Carrinet hjälper dig gärna! Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig så fort vi kan. Vi strävar efter att besvara alla frågor inom 24 timmar.

Om Oss

Mia Ekblad var med och grundade Carrinet AB år 2016. Lär dig mer om företagets ambition och hur våra produkter hjälper tusentals runtom i världen minska användandet av plastpåsar och engångsartiklar.